Brams Paris

Fashion, workwear & style.

Over Brams Paris

Brams Paris is een zeer actieve modeonderneming welke onderdeel is van HVEG Fahion Group die de jarenlange ervaring en expertise van een aantal gerenommeerde textiel- en accessoirebedrijven in zich verenigt.  

Brams Paris onderscheidt zich door het brede en diepe Never Out of Stock assortiment, de perfecte pasvormen en een concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding. 

Met ruim 1000 verkooppunten heeft Brams Paris een goede marktpositie in het laag- en middensegment voor heren en dames fashion en werkkleding. Het bedrijf voert naast het uitgebreide basisassortiment in de fashion en werkkleding ook meerdere keren per jaar een "flash" collectie.

Missie & Visie

We geloven sterk in een cultuur van partnership en brengen die overtuiging dagelijks in de praktijk. Dat blijkt niet alleen uit onze betrokkenheid bij afnemers en toeleveranciers, maar ook uit de constante kwaliteit van onze producten. We zien zowel onze afnemers als onze toeleveranciers als partners in één commercieel traject. Met een gezamenlijk doel voor ogen: de ontwikkeling, productie en verkoop van aansprekende en succesvolle collecties welke vanuit een Never Out of Stock concept kunnen worden geleverd. Niet voor niets mogen we 1000 verkooppunten in de Benelux en Duitsland tot onze klantenkring rekenen. Om onze hoge standaard te kunnen handhaven, zijn we via een netwerk van eigen kantoren permanent aanwezig op cruciale handels- en productielocaties. Zo kunnen we het hele traject van inkoop, sourcing, productie, kwaliteitsbewaking en logistiek ter plaatse aansturen en monitoren. 

Ook stelt deze structuur ons in staat om nieuwe trends en actuele vragen vanuit de markt direct te integreren in lopende basiscollecties. Daarbij kunnen we de belofte van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs zonder meer waarmaken. Nu en in de toekomst.

Aanpak

Bij alles wat we doen, staan het gemak en rendement voor onze klanten centraal. Onze diensten voldoen daarom aan strenge eisen op het gebied van productontwikkeling, design, inkoop, productie en logistiek – de speerpunten van onze onderneming. Om in de behoeften van onze klanten te voorzien, hebben we onze bedrijfsvoering ingericht op basis van professionele en geavanceerde IT. En wel zo, dat we met succes een compleet pakket diensten kunnen aanbieden.

Nog belangrijker zijn echter de mensen achter de diensten: onze eigen medewerkers en onze zakenpartners. Samen vormen zij ons grootste kapitaal. Hun inzet, vakmanschap en ervaring bepalen ons succes en maken een gezonde groei van onze onderneming mogelijk. Het spreekt vanzelf dat we handelen in overeenstemming met de geldende normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en onze eigen gedragscode.

Ons succes is een direct gevolg van onze dynamische aanpak, waarbij we in alle productiestadia greep houden op de voortgang. Specialisatie en samenwerking binnen onze totale bedrijfskolom verbeteren de efficiency. Door ons netwerk van eigen kantoren kunnen we het hele traject van ontwerp tot en met eindproduct over minder schijven laten lopen. Een aanpak waarvan onze klanten rechtstreeks profiteren. 

Geschiedenis - een rijke traditie

Brams Paris is in 1975 opgericht en werd al snel een succes door de populaire jeansmodellen en de goede doorverkoop.

Door de jaren heen heeft Brams Paris zich ontwikkeld als een sterk merk binnen het laag- en middensegment.

Nu Brams Paris zich heeft kunnen scharen onder de paraplu van HVEG Fashion Group, welke met een duidelijke visie en strategie het merk in november 2013 heeft overgenomen, is onze service voor de lange termijn gewaarborgd.

Het Team

René Versteegh

manager Binnendienst

René Versteegh
Ik sta voor een open en eerlijke communicatie richting de klant, die ik dagelijks graag te woord sta. Mijn motto: 'Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang.'
Trees Crienen

Financieel medewerker

Trees Crienen
'Ik denk mee met de klant en probeer zoveel mogelijk service te verlenen.' Mijn motto: 'Wie goed doet, goed ontmoet.'
Marianne Mannee

Merchandiser

Marianne Mannee
Een fijne en productieve relatie met zowel detaillist en de leverancier maakt een goede balans! Mijn motto: 'Je bent nooit uitgeleerd!'
Hatim Noura

Sales Agent

Hatim Noura
Mijn motto: 'Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!!'
Marco Koenraadt

Key Account Manager

Marco Koenraadt
Graag kom ik bij u langs, ik hou van persoonlijk contact om zo tot de juiste keuze te komen. Mijn motto: 'Cliché maar o zo waar: pluk de dag.'
Esmyr Annen

Account Manager

Esmyr Annen
'Ik vind het heel belangrijk om mijn klanten goed te kennen om vervolgens een langdurige, open en eerlijke relatie aan te gaan vol vertrouwen en pro-activiteit. Vanuit deze relatie leidt een goede samenwerking tot grote tevredenheid en continue omzetgroei.'
Erik Gudden

Key Account Manager

Erik Gudden
Ik praat graag met klanten over de handel maar ook over de sociale dingen in het leven. Mijn motto: 'Klant tevredenheid is de sleutel tot succes.'
Jan van der Veen

Account Manager

Jan van der Veen
'Meer dan 25 jaar ervaring in sales voor meerdere modemerken. Sinds 1 januari 2016 verantwoordelijk voor de verkoop van Brams Paris en Return jeans in de bovenste helft van Nederland en de grensstreek van Duitsland.'
Pieter-Jan van Engelenburg

Controller

Pieter-Jan van Engelenburg
'It's how you deal with failure that determines how you achieve success.'